Despre mine

Alexa Stiuca si Alina Dospinescu impreuna cu fondatorul Heart IQ, Christian Pankhurst
Alexandra Stiuca impreuna cu fondatorul Heart IQ, Christian Pankhurst, sarbatorind certificarea la Trainingul Heart IQ Academy

Sunt Alexandra Stiuca, coach certificat in metoda Heart IQ, o metoda extraordinara menita sa aduca calitate vietii si relatiilor pe care le avem cu cei din viata noastra. Fondatorul acestei metode este Christian Pankhurst, care este de asemenea fondatorul organizatie Heart IQ Network. Mai multe detalii despre Heart IQ gasiti aici

Ceea ce Heart IQ reuseste sa faca pentru oameni este ca ii ghideaza sa gaseasca in ei insisi resursele pentru a rezolva intr-un timp foarte scurt problemele din viata care ii fac sa se simta blocati, probleme mai mult sau mai putin acute, care uneori au cauzele chiar in trecutul nostru emotional neconstientizat inca.

Oamenii se deschid si capata incredere in sine, trec de la nesiguranta, teama, rusine sau vinovatie la iubire, pace, siguranta, isi regasesc puterea de a fi ei insisi si abilitatea de a comunica astfel incat sa se faca intelesi de cei din jurul lor, iar bucuria si transformarile uimitoare pe care le-am vazut in munca noastra ca si facilitatori de grupuri de Heart IQ ne-au fascinat si uimit.

Am vazut nu doar o data cum miracole se peterc sub ochii nostri atunci  cand oamenii se lasa ghidati spre conexiunea cu interiorul lor si raspunsurile uimitoare care apar odata ce ne conectam la inima si pornim mai departe la drum intr-o stare de coerenta, in care mintea si inima lucreaza impreuna si ne simtim treji, conectati cu cei din jurul nostru si constienti de sine.

In sedintele de coaching prin Inteligenta Inimii vei intra in contact cu tot ceea ce se afla in sufletul tau. Vei merge adanc si vei capata forta de a te inalta pe cele mai inalte culmi ale potentialului tau. Iti vei descoperi adevarata forta si putere, care vine din intelepciunea inimii tale, din acel loc tainic in care tot ceea ce esti se imbina, lucrand in armonie si tinand cont de tine ca un tot.

Vei reusi astfel sa cunosti, sa iubesti si sa folosesti toate fatetele fiintei tale si vei actiona echilibrat, nelasand descoperita sau neglijata niciuna dintre aceste parti ale fiintei tale, care formeaza intregul care esti.