Blog

Cum poti sa iti vindeci inima?

Toate emotiile in starea lor naturala (raw) sunt bune si merita sa le primim in fiinta noastra, insa daca le suprimam atunci ele devin nesanatoase. Cateva exemple de energii "rele" suprimate: focul launtric, tristetea, frica, invidia. Focul launtric atunci cand este suprimat devine furie, o forta nenaturala distructiva si periculoasa. Tristetea suprimata devine depresie sau … Continuă să citești Cum poti sa iti vindeci inima?

Cum te poate ajuta Heart IQ?

Metoda Heart IQ te poate ajuta in felul urmator: Aceasta reprezinta integrarea a doua seturi de competente primare si anume: 1 Extinderea gamei energetic-emotionale 2 Crearea conexiunilor autentice cu ceilalti Extrinderea gamei energetic-emotionale este partea de lucru care se centreaza pe tine ca si individ. Focalizarea este pe a descoperi, fiind sustinut de atentia si iubirea … Continuă să citești Cum te poate ajuta Heart IQ?

Cele patru abilitati din Inteligenta Inimii

Metoda Inteligenta inimii presupune dezvoltarea a patru abilitati concomitent  O analogie buna este cu cea a unui scaun iar aceste 4 abilitati reprezinta cele patru picioare ale scaunului, astfel ne putem da seama ca este necesar ca cele patru picioare ale scaunului sa fie egale sau in sens contrar scuanul este instabil si drept rezultat … Continuă să citești Cele patru abilitati din Inteligenta Inimii