Cum poti sa iti vindeci inima?

Toate emotiile in starea lor naturala (raw) sunt bune si merita sa le primim in fiinta noastra, insa daca le suprimam atunci ele devin nesanatoase.

Cateva exemple de energii „rele” suprimate: focul launtric, tristetea, frica, invidia.

Focul launtric atunci cand este suprimat devine furie, o forta nenaturala distructiva si periculoasa. Tristetea suprimata devine depresie sau un gol care nu poate fi umplut. Frica suprimata se transforma in panica, o stare care te blocheaza la toate nivelele si iti este greu sa functionezi normal. Invidia suprimata devine gelozie. Chiar si iubirea, cand nu i se mai permite sa curga libera se transforma in posesivityate si nevoie (atasament).

Poti sa te vindeci atunci cand iti permiti sa simti toate aceste emotii. Asta inseamna sa iti cobori sistemul tau defensiv si sa iti simti neincrederea in tine (core unworthiness – acea parte a ta care considera ca nu meriti). De ce? Pentru ca atunci cand simti aceasta parte din tine care considera ca nu meriti (si reusesti sa impartasesti aceasta parte a ta cu alte persoane) se transforma in intelepciune si in capacitatea ta de a depasi obstacolele. Daca ramane o emotie netraita atunci ramane ca un obstacol greu in viata ta care te impiedica sa ai parte de relatiile pe care ti le doresti.

Daca indraznesti sa simti aceasta emotie, aceasta energie se va tramsforma in combustibilul tau care te va ajuta nu numai sa mergi mai departe pe drumul tau dar te va ajuta sa cresti, sa te dezvolti emotional si spiritual, te va ajuta sa iti maresti gama-energetic emotionala si inclusiv sa te vindeci de ranile emotionale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s