Vindecarea inimii

 

Adeseori asociem durerea cu tristetea, furia sau supararea insa ele nu sunt acelasi lucru. Durerea reprezinta rezistenta la a simti aceste emotii. Cu cat lasi emotiile sa circule liber in fiinta ta, cu cat le lasi sa curga fara sa le blochezi in vre-un fel, cu atat mai mult te poti bucura de energia pe care o aduce acea emotie. Nu trebuie neaparat sa fie fercire sa simti energia acelei emotii (intradevar daca este fericire este mai placut), dar blocand aceste energii si catalogandu-le ca fiind „negative” creem anumite noduri sau blocaje energetice. Avem anumite judecati cum ca anumite emotii sunt otravitoare insa nu este deloc asa atat timp cat invatam sa canalizam aceste energii prin inima (sa le exprimam prin inima).
Furia de exemplu este o energie suprimata care se manifesta din focul nostru launtric care este o energie absolut benefica, care ne da forta, insa cand nu o canalizam prin inima si o suprimam, ea devine o energie exprimata intr-un mod haotic, dizarmonios care ne spoate speria. Nu energiile sau emotiile sunt rele sau negative ci depinde de cum le folosesti, ce directie le dai.
Cu cat lasi emotiile neexprimate, le suprimi si le judeci ca ele nu sunt bune, cu atat te blochezi la acele nivele si iti incetinesti propria ta evolutie in viata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s